4 minutter grunntrening i ledelse

Ønsker du å bli en bedre leder?

Denne lille videosnutten gir deg de mest grunnleggende tankene du trenger å ha i hode om du skal bli leder, eller om du er en leder i stadig utvikling 😉

 • Ledelse er et valg
 • Ledere setter egeninteresse til side, om det trengs, for at andre skal få utvikle seg
 • Vi knyttes ikke sammen av mål og tidsfrister men av mennesker
 • Ledelse er et ansvar; ikke en rang

Sjekk ut – 4 minutter – Grunntrening i ledelse med Simon Sinek

 

 

 

5 thoughts on “4 minutter grunntrening i ledelse

 1. holmhelgesen Reply

  Du rammer noe veldig viktig og alt for oversett her Ingfrid: Sosial kapital. Er så mye uutnyttet ressouse og kompetanse rundt i bedriftene som dessverre ikke kommer i spil, p.g.a. feil ledelse.
  Skaber du som leder merr flow blant dine medarbeidere, fremmer du arbeidslyst, trivsel og produktivitet på arbeidsplassen.

  • Ingfrid Landsnes Reply

   Så sant Thomas! Det er menneskene som skaper resultater og som ledere må vi forstå hvordan mennesker tenker 😉 Ledelse er et valg – “make it count”

  • Elisabeth Reply

   Enig med deg Thomas. MEN både leder og ansatt har et ansvar for å finne ut hva som skal til for at de skal ha det bra på jobb. Hva er det som styrker oss og hva er det som får oss i Flow. Arbeidsgiver kan oppmuntre gjennom sitt lederskap mht. utvikling av sine ansatte med kurs og samtaler hvor de får hjelp slik at de selv finner sine styrker ( de egenskapene man bruker når man er i flow). Dette handler om kultur og den har både styret, ledelsen og den enkelte ansatt et ansvar for å utvikle. Jeg kan ikke se at leder kan skape mer flow …MEN leder kan skape en kultur hvor man fokuserer på utvikling og hvor den enkelte finner sin egen flow….men kanskje det var nettopp det du mente :-).

   • Ingfrid Landsnes Reply

    Kloke ord, som alltid fra deg Elisabeth 🙂

    En leder kan skape en kultur hvor man fokuserer på utvikling og hvor den enkelte finner sin egen flow…

 2. Pingback: Fokus på Relasjoner er #fremtidsledelse « Ingfrid Landsnes

Kommenter gjerne