4 minutter grunntrening i ledelse

Ønsker du å bli en bedre leder?

Denne lille videosnutten gir deg de mest grunnleggende tankene du trenger å ha i hode om du skal bli leder, eller om du er en leder i stadig utvikling 😉

 • Ledelse er et valg
 • Ledere setter egeninteresse til side, om det trengs, for at andre skal få utvikle seg
 • Vi knyttes ikke sammen av mål og tidsfrister men av mennesker
 • Ledelse er et ansvar; ikke en rang

Sjekk ut – 4 minutter – Grunntrening i ledelse med Simon Sinek

 

 

 

Ingfrid Landsnes

Leder selskapet Organisasjonsrådgiveren med mer enn 20 års erfaring i drift og ledelse inkludert 12 år som leder av HR funksjonen i flere leverandørselskap innen Olje og Gass industrien. «Konkret, praktisk og direkte tilnærming»

5 thoughts on “4 minutter grunntrening i ledelse

 • 30/01/2014 at 09:43
  Permalink

  Du rammer noe veldig viktig og alt for oversett her Ingfrid: Sosial kapital. Er så mye uutnyttet ressouse og kompetanse rundt i bedriftene som dessverre ikke kommer i spil, p.g.a. feil ledelse.
  Skaber du som leder merr flow blant dine medarbeidere, fremmer du arbeidslyst, trivsel og produktivitet på arbeidsplassen.

  Reply
  • 30/01/2014 at 14:57
   Permalink

   Så sant Thomas! Det er menneskene som skaper resultater og som ledere må vi forstå hvordan mennesker tenker 😉 Ledelse er et valg – “make it count”

   Reply
  • 30/01/2014 at 16:29
   Permalink

   Enig med deg Thomas. MEN både leder og ansatt har et ansvar for å finne ut hva som skal til for at de skal ha det bra på jobb. Hva er det som styrker oss og hva er det som får oss i Flow. Arbeidsgiver kan oppmuntre gjennom sitt lederskap mht. utvikling av sine ansatte med kurs og samtaler hvor de får hjelp slik at de selv finner sine styrker ( de egenskapene man bruker når man er i flow). Dette handler om kultur og den har både styret, ledelsen og den enkelte ansatt et ansvar for å utvikle. Jeg kan ikke se at leder kan skape mer flow …MEN leder kan skape en kultur hvor man fokuserer på utvikling og hvor den enkelte finner sin egen flow….men kanskje det var nettopp det du mente :-).

   Reply
   • 01/02/2014 at 10:01
    Permalink

    Kloke ord, som alltid fra deg Elisabeth 🙂

    En leder kan skape en kultur hvor man fokuserer på utvikling og hvor den enkelte finner sin egen flow…

    Reply
 • Pingback:Fokus på Relasjoner er #fremtidsledelse « Ingfrid Landsnes

Kommenter gjerne

%d bloggere liker dette: