Digital forretningsutvikling

Endring – Digitalisering – Ledelse.

Utrolig kjekt å kunne annonsere et samarbeid med selskapet The New Company.

The New Company leverer digital forretningsutvikling, hvor vi hjelper bedrifter med å finne og ta i bruk ny teknologi på arbeidsplassen. Som leverandører av endringsprosjekter vil denne avtalen gi kundene våre tilgang til bred kompetanse innenfor nødvendige fagområder som kreves i vellykkede digitalprosjekter. Tusen takk for tillit til Morten Myrstad, daglig leder i The New Company

Mine tjenester

Jeg vil fortsette å levere mine tjenester: leder-og teamutvikling med fokus på å skape resultater sammen med menneskene i organisasjonen. Om det er rådgivning, kurs, workshop eller foredrag. Alle tjenester leveres også nå digitalt 😀 Les mer om det her Samarbeidet med The New Company gir meg mulighet til å gå inn i større prosjekter hvor det er behov for flere ressurser og utvidet kompetanse.

Fra motstand til mestring

Vi ser nå et arbeidsliv i stor endring med behov for å ta i bruk de muligheter digitale verktøy gir. Digitalisering er kontinuerlig forbedring av de prosessene som allerede pågår, som gjør oss mer effektive og hvor vi oppnår mer med mindre ressurser. Jeg vil kunne bidra med min erfaring om hva som skal til for å bevege mennesker fra motstand til motivasjon.

Det går fort og verden blir mindre, konkurransebildet endres, globale konkurrenter på pris, kvalitet og service er bare et tastetrykk unna. Fremtiden er rett og slett her nå!

«Digitalisering og transformasjon handler MER om mennesker, prosesser og organisasjon enn teknologi.»

TNC styrker teamet med kommunikasjon- og organisasjonsutvikling

Samarbeidsavtalene som The New Company nå har inngått med kommunikasjonsrådgiver Sigrid Elsrud og organisasjonsrådgiver Ingfrid Landsnes er ikke-eksklusive og både Elsrud og Landsnes vil fortsatt drive egen virksomhet uavhengig av The New Company. Men når behovene er til stede, og kunden ønsker det, kan The New Company utvide et digitalt prosjektteam til også å inkludere bistand på kommunikasjon og organisasjonsutvikling.

– Vi er 100% fokusert på at innføring av et nytt digitalt verktøy ikke bare handler om teknologi, men vel så mye om organisasjon, kommunikasjon og prosesser. Disse samarbeidsavtalene vil, sammen med vår egen kompetanse på digital adapsjon og change management, gjøre oss og våre kunder enda bedre i stand til å gjennomføre vellykkede digitalprosjekter», sier Myrstad.

Digitale ressurser under covid-19

Basert på vår kompetanse og løpende overvåking av trender og teknologier på den digitale arbeidsplassen, kan vi tilby:

  • Digital arbeidsplass etter COVID-19 – Et White Paper fra The New Company
  • Digitale ansattapper – Rask tilgang til plattformer for informasjon, feedback og kunnskap 
  • Digital førstehjelp – Rådgivning og oppfølging virksomheten din trenger akkurat nå
  • Digitalt fjernarbeid – Plan for «Remote Work» og fjernledelse på din arbeidsplass
  • Digital førstelinje – Løsninger for Firstline Workers som holder hjulene i gang

Gå til oversikten her

Kommenter gjerne