Et ønske på vei hjem – forventningsavklaring

Da sitter jeg i avgangshallen på Sola Flyplass etter gode arbeidsdager i Stavanger og er på vei hjem til Vilanova i la Geltru. Mye av fokus disse dagene har vært viktigheten av å avklare forventninger og

å enes om; Hva var det du og jeg egentlig mente med det du og jeg sa

Jeg har stått i innsjekk kø sammen med alle som er på vei til Sommerferien, du vet ferien med stor F, den vi planlegger i lang tid, bruker mye penger på, gleder oss lenge til, pusterommet i hverdagen for store og små!

Det er storfamilier, kjærestepar i mange aldre, vennegjenger og småbarnsfamilier. De har store smil, latteren sitter løst og energinivået høyt.

Det er et rom fyllt til randen av Forventninger om det som skal komme.

Sommerferien

Jeg tok meg selv i å tenke….

ÅÅÅÅ håper inderlig at de har brukt litt av planleggingstiden til forventningsavklaring! Hva er de vi ønsker oss aller mest av dette pusterommet? At hver og en i reisefølge har fått sagt sitt høyt og at de er blitt enige om hva de mente med det de sa.

ÅÅÅÅ håper inderlig at de har klart å enes om hvordan de skal skape en flott Sommerferie for hver og en, slik at når jeg treffer dem igjen på jobb til høsten så er det fortsatt store smil og høyt energinivå 🙂

Da er det ombordstigning for meg!

Ønsker dere alle flotte, late og/eller fartsfyllte sommerdager med muligheter for påfyll av akkurat det du kjenner du trenger!

2 thoughts on “Et ønske på vei hjem – forventningsavklaring

  • Ingfrid Landsnes Reply

   Hei Øyvind
   Ja, det slår meg av og til at, når det kommer til å relasjoner mellom mennesker så er det mye som er likt om det er Medarbeider, Leder, Foreldre eller -Ekteskap ;-)Å snakke sammen blir aldri feil!
   En god sommer til deg og dine også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *