Ett års jubileum med en kjapp spørreundersøkelse

I dag er bloggen www.ingfridlandsnes.com et år og dette er innlegg nummer 60, jammen er det over ett blogginnlegg i uka. Tusen takk til deg som leser, kommenterer, deler og bidrar til at bloggen blir bedre og når ut til flere. Noe som ikke minst gir meg energi og motivasjon til å fortsette å skrive.

Det har vært litt endringer i layout men størst endring var det å flytte selskapssidene til eget domene www.organisasjonsraadgiveren.no.

Når det nå er jubileum sammen med et nytt år, så har det dukket opp en tanke om det er andre endringer som bør gjøres. Til det trenger jeg din hjelp 😉

Et spørsmål er hvor bloggen “skal bo”,  hvilken url mener du er den beste?

1. Som i dag: www.ingfridlandsnes.com

Den enkleste varianten, men den adressen forteller ingenting om hva leseren kan forvente å finne, annet enn meg som person.

2. Sammen med selskapssiden: www.organisasjonsraadgiveren.no

Dette alternativet vil kunne styrke selskapsnavnet og drive trafikk inn til selskapets sider, tjenester og referanser.

3. Nytt domene: www.lederskap.info

Her vil bloggen kunne leve sitt eget liv uavhengig av selskapet mitt med et tydelig navn som forteller noe om hva du kan forvente å finne her.

Setter stor pris på om du tar deg tid til å stemme på din favoritt og har du innspill til dette spørsmålet eller andre, bruk gjerne kommentarfeltet. Det setter jeg stor pris på.

 

Link Bloggurat

2 thoughts on “Ett års jubileum med en kjapp spørreundersøkelse

 1. Jonna Vienola Reply

  Gratulerer med 1-års jubileum! Tiden går fort. 🙂

  Jeg stemmer på nummer 2 dersom du først og fremst skal bruke bloggen ifbm med og for å fremme bedriften din.

  Synes forresten at alternativ 3 blir altfor upersonlig i forhold til deg som person, Ingfrid. Man danner et bilde av en klok dame som har et godt hjerte, og det synes jeg skinner bedre gjennom via ditt varemerke -Organisasjonsrådgiveren.

  Fortsatt lykke til! Gleder meg til å følge deg videre. 🙂

  Hilsen, Jonna Vienola

  • Ingfrid Landsnes Reply

   Tusen takk for hilsen Jonna – ja jammen går det fort! Takker hjertelig til deg som leser av bloggen og din stemme med god forklaring 🙂 Det var flotte ord, Jonna som jeg får prøve å leve opp til så godt jeg kan!

   Et godt år ønskes deg, med mange hilsner fra Ingfrid 🙂

Kommenter gjerne