10 gode Lederråd å trene på

Ledelse er en ferdighet som kan læres. Du kan forbedre deg som leder ved å jobbe hver dag for å bli bedre. Ta et lederråd om gangen og jobb med å bli bedre på akkurat det område. Du vil bli en bedre leder før du vet ordet av det. Og andre vil legge merke til det!

Sjekk ut Organisasjonsrådgiveren sitt lederkurs

 

1 Velg de beste

Kommentar:

  • Dette er jo et av de mest brukte tipsene, men jeg har en høne og plukke her! Jeg mener det som regel ikke er en god strategi, fordi du må velge de som passer best. Det trenger ikke være de beste, fordi det er ikke sikkert de beste er den beste matchen for ditt selskap.  Jeg ville skrevet om rådet til: Velg de beste blant de riktige kandidatene.
  • Organisasjonsrådgiveren Takk! Det kan være mange måter å definere ordet best på i denne sammenheng, best på fag, best på relasjoner, best på kommunikasjon, best på struktur osv…. SÅ DU har helt rett, i denne sammenhengen er det “BEST i forhold til den organisasjonen og rollen vedkommende skal ha” og da er ditt ordvalg mer utdypende og forklarende.

2 Vær en motivator

3 Bygg et team

 

4 Vær en leder, ikke bare sjef

5 Bli bedre på kommunikasjon

6 Bli flinkere til å håndtere penger

7 Håndter tiden

8 Utvikle deg selv

9 Etikk Takk

10 Ta en pause

stick_figure_sleeping_10955

Hjelp ledere til å bli bedre, bruk kommentarfeltet og gi dine råd!

Ingfrid Landsnes

Leder selskapet Organisasjonsrådgiveren med mer enn 20 års erfaring i drift og ledelse inkludert 12 år som leder av HR funksjonen i flere leverandørselskap innen Olje og Gass industrien. «Konkret, praktisk og direkte tilnærming»

Kommenter gjerne

%d bloggere liker dette: