Min invitasjon til deg – Bli med MEandYou

Maria

Sist onsdag var Maria Gjerpe @MariasMetode gjest i Sosial Direkte, jeg ble så fasinert og imponert over hennes innsats og engasjement for en viktig sak! Mange av oss kjenner en eller kjenner noen som kjenner en med ME. Her er det altså ei flott dama som vil gjøre noe for dem alle! Hun sier – OK jeg fixer 7 millioner på 90 dager!

Tenk om vi andre kunne gjøre det samme? Vel.. det er vel ikke sånn……….

MEN… Vi kan alle gjøre litt! Bli med – Gi penger – Inviter andre


Har du blogg? – Blogg!  Er du på Facebook? – Lag en oppdatering!  Har du en arbeidsplass? – Snakk om saken!      Er du på Twitter? – Skriv en tweet!  – JA du skjønner 🙂

Hør gjerne Maria fortelle om saken her i Sosial Direkte sin sending 17.april

Fra nettsiden til MEandYou:

Vil du være med å sørge for et medisinsk gjennombrudd? Vil du at dine venner og familie skal få være med? Inviter dem.

Millioner av mennesker lider av sykdommen ME, men i dag finnes det ingen medisiner å behandle dem med. Forskere på Haukeland sykehus i Bergen har oppdaget at en medisin kanskje kan gjøre flere av dem friske. Det var så oppsiktsvekkende at det skapte internasjonale overskrifter i BBC, Der Spiegel og ABC News. Hvis funnene bekreftes, kan tusenvis av pasienter over hele verden få et friskere liv.

Forskerne på Haukeland trenger bare èn studie til for å kunne finne ut om dette er gjennombruddet man har ventet på. 140 ME-syke må prøve ut medisinen i et forskningsprosjekt. Det koster 7 millioner kroner. Men de offentlige myndighetene har sagt nei til å bevilge pengene.

140 pasienter. 7 millioner kroner. 90 dager.

Link til Facebooksiden
Link til Twitterprofil  
Link til Nettsiden
Link til Hjemmesiden til MEandYou
Bilde tatt 24.april 2013 – Klikk på bilde og gå  til nettsiden til MEandYou

2 thoughts on “Min invitasjon til deg – Bli med MEandYou

Kommenter gjerne