Vilkår for bruk av denne nettsiden og alle tilknyttede nettsteder.

LES VILKÅRENE NØYE FØR DU BRUKER NETTSTEDET.

Ved å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke samtykker i disse vilkårene for bruk, ikke bruk nettstedet.

PERSONVERN

Vi har som mål å behandle personopplysninger med respekt og forsiktighet. For å kunne tilpasse informasjon og oppfølging individuelt, ber vi om firmanavn og kontaktinformasjon ved forespørsler via dette nettstedet. Vi utleverer ikke denne informasjonen til andre, og du kan til enhver tid be om innsyn i hvilken informasjon som er lagret på deg og/eller ditt firma, samt at informasjon om deg og ditt firma kan slettes på forespørsel.

INFORMASJONKAPSLER

Vårt nettsted benytter cookies (informasjonskapsler) og ved å bruke dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler (cookies) til analyse, tilpasset innhold og annonser. Les mer om hvordan du kan avvise informasjonskapsler på Administrer informasjonskapsler hos Nettvett.

OPPHAVSRETT

Alle rettigheter er beskyttet.  Copyright © 2021 Ingfrid Landsnes

Du kan ikke distribuere noe materiell fra dette nettstedet på noen måte. Du kan ikke selge eller trykke deler uten skriftlig samtykke fra forfatteren, med unntak av av korte sitater i en anmeldelse.

Dette gjelder alt innhold, videoer, opplæringsmateriell , produkter, tjenester og / eller annet materiell, gjort tilgjengelig på nettstedet.

KOMMENTARFELTET

Behandle alle andre med respekt.

Bidra til et godt diskusjonsklima, diskuter med en vennlig og saklig tone og hjelp gjerne dem som ber om innspill og hjelp. Kanskje du selv får hjelp når du måtte ha behov for det.

Kommentarer vi finner upassende, f.eks. nedlatende, diskriminerende, spam, etc, slettes uten ytterligere forvarsel.

OPPDATERING

Siste oppdatering 28.januar 2021

KONTAKT VED SPØRSMÅL

Adresser og kontakt for selskapet er:

Organisasjonsrådgiveren AS

Organisasjonsnummer: 916 625 936
Adresse: Sverdrupsgate 46, 4007 Stavanger

E-post: ingfrid.landsnes@me.com