Ingfrid Landsnes

«Tror på menneskers ønske  og vilje til å gjøre som best de kan»

Med fokus på mennesker føler jeg meg privilegert som får bruke min erfaring og kompetanse om ledelse og endringsprosesser til å utvikle ledere og organisasjoner.

 «Konkret, praktisk og direkte tilnærming»

Jeg startet selskapet Organisasjonsrådgiveren i 2010 med mer enn 20 års erfaring i drift og ledelse inkludert 12 år som leder av HR funksjonen i flere leverandørselskap innen Olje og Gass industrien.

Oppdrag & verktøy

Etter oppstart egen virksomhet i 2010 og har jeg vært engasjert med varierte oppdrag fra organisasjonsstudier, fasilitere organisatoriske endringsbehov, prosjektoppgaver innen HR, lederutvikling samt kurs og foredrag.

Jeg er sertifisert bruker av JTI – Jungiansk Type Index. Det gir et flott utgangspunkt for å starte den selvinnsikt som er nødvendig i utviklingen av oss selv – som ledere og mennesker.

Du får et verktøy som gjør deg i stand til bedre å forstå deg selv og teamet ditt (kultur, styrker og utfordringer)

LES MER OM JTI

Erfaring

Endring og bunnlinje fokusert HR faglig kompetanse med bakgrunn fra Varehandel. Lang og bred erfaring som leder og organisasjonsrådgiver med fokus på å hjelpe ledere til å oppnå resultater sammen med menneskene de har med seg. Vektlegger den utøvende delen av ledelse og hvordan du kan gjøre teori til praktiske prosesser i din hverdag. 

Har siden 2012 vært en aktiv blogger, jobbet med inbound marketing, bygget e-post lister, tatt i bruk Facebook Live, chatbots og webinar for å nå ut til kundene. 

På Linkedin kan du lese mer om meg og min erfaring.

12 år som leder for fagområdene HR  i Olje og Gass

  • Hovedansvar for drift og utvikling av mine fagområder fra det administrative til det strategiske
  • Organisasjon, team og lederutvikling – utviklingen av kultur og kompetanse, gjennom f. eks talentutviklingsprogram.
  • Personalpolitikk og de personalpolitiske retningslinjer.  Bruk av Incentiver for å motivere og utvikle medarbeidere til å oppnå og forbedre de mål som er satt i konsernet.
  • Ansvarlig for lønns og arbeidsvilkår gjennom årlige lokale forhandlinger og den daglige kontakt med arbeidstaker- og arbeidsgiverorganisasjonene. Selskapets representant i eventuelle tvister og rettssaker, så vel lokalt som sentralt
  • Utvikle og vedlikeholde Personalhåndbøker, systemer, rutiner og rapportering. Rekruttering, fravær, arbeidstidsbestemmelser, velferdsordninger, pensjon og personalforsikringer
  • Samordne lønningsfunksjon, videreutvikle kompetanse og nettverk slik at lønnsfunksjonen er en sentral bidragsyter i forbindelse med lønnsforhandlinger og markedsanalyser.

4 år som leder for fagområde HMS&K i Olje og Gass

  • Pådriver, rådgiver og koordinerer selskapets innsats innenfor fagområdene helse, miljø, sikkerhet og kvalitet. Ledelsens representant i kvalitetsspørsmål og er gitt ansvar og myndighet til å lede kontinuerlig forbedring og forretnings prosesser gjennom kravene i ISO 9001:20008, 14001:2004 og ”internkontroll forskriften”.

10 år som leder i Varehandel

  • Totalt resultat og driftsansvar for flere butikker,  innkjøp, personal, økonomi & markedsføring

Samarbeid

PeoplewithE

Jeg samarbeider i dag med konsulentselskapet PeoplewithE

En flott, kunnskapsrik gjeng med kloke og engasjerte mennesker!
Navnet på selskapet “People with E” forteller historien om hva du kan forvente av vår leveranse.  👉 Energi – Entusiasme – Endring & Engasjement

 

Talerlisten

Jeg er også foredragsholder på Talerlisten som hjelper deg med å finne riktig foredragsholder. Her er det nå over 500 foredragsholdere innenfor utrolig mange forskjellig tema.

 

Kontakt

Ta gjerne kontakt for å slå av en prat med det du har på hjertet

  • Mobil: 95245649
  • Mail: ingfrid.landsnes@me.com