Tilbakemeldinger

Oppdragene er varierte og kundene representerer mange forskjellige bransjer.

Noen oppdrag:

  • Rådgivning for digitalisering og synlighet på nett
  • Lederutvikling med kurser – workshop og coaching oppgaver
  • JTI (Jungiansk Type indeks) med 1:1 samtaler, team og workshop
  • HR prosjekter med Personalhåndbøker, utvikle norske HR-avdelinger, rekruttering, undersøkelser og arbeidslivets lover og regler
  • QA prosjekter med ISO 9001 implementering
  • Foredrag og workshops med endring, kommunikasjon, kultur og HR fokus

Ta kontakt om du ønsker en prat om hva du og jeg kan få til sammen

Her kan du lese litt om hva kundene sier:

Kurs og foredragsholder

Du kommuniserer klart og tydelig, og at du fremstår som ekte. Syns også at du har en behagelig og troverdig fremtoning. Gode svar på de spørsmålene som dukket opp og god relevans i presentasjonen

Ingfrid er dyktig til å formidle budskapet og holde en god rød tråd. En veldig fin sammensetning av et overordnet bilde, og konkrete råd.

Takk for et inspirerende webinar! Jeg synes det er spesielt spennende når du trekker inn forskningsresultater I presentasjonen og gir konkrete verktøy. Keep up the good work!!!

Det kommer godt frem at du vet hva du snakker om, og jeg liker måten du presenterer på. Noen blir jeg lei av å høre/se på etter 5 min, men jeg syns de 45 min med deg går kjempefort.

“Dette var veldig bra!!! Første gang jeg deltar – blir ikke siste! Tusen takk for denne gaven!

“Jeg liker at du har en uformell stil, bruker enkle ord og klarer å sette alle de “teoretiske ordene” inn i en praktisk hverdag på en enkel og forståelig måte.”

– “Kursholder lager rom for åpenhet, blir mer nysgjerrig på enkelte fagfelt, gjør det interessant på en veldig bra måte.”

– “Kombinasjonen mellom forelesning og praktiske øvelser, og at foreleseren valgte å bruke tid på det som ble oppfattet som mest relevant for gruppa. God og trygg stemning i gruppa.”

– “Improvisasjonsteater fungerer bra sammen med aktuelle problemstillinger – veldig tydelige resultater.”

Deltakere på kurs og foredrag

Ny som leder

Jeg hadde gleden av å ta kurset “Ny som leder” som et onlinekurs i regi av Ingfrid. Jeg var nysgjerrig på faget ledelse og ønsket å bli utfordret og få en praktisk-teoretisk tilnærming til faget. Det fikk jeg til gangs og er en utmerket form for meg å lære på, selv med digitale treffpunkter. Det viktigste jeg lærte av Ingfrid er at det ikke finnes en standard for hva som er god ledelse. Essensen er at du blir bevisst din egen lederstil med utgangspunkt i din personlighet og kompetanse, både på godt og vondt. Min erfaring er at dette gjør meg bedre rustet og trygg på hvor jeg er god og hvilke områder jeg må trene/jobbe litt ekstra med, inn i rollen som leder. Alt handler om bevisstgjøring og være trygg på seg selv som leder! Når man en gang kommer i den situasjonen som potensielt helt ny, med et helt annet ansvar for både mennesker og butikken, avgjørelser må tas og de stormer som man vet kommer, men ikke når, så er dette kurset et ypperlig verktøy for å kunne håndtere denne rollen mer bevisst og forberedt! Jeg vil anbefale Ingfrid og kurset på det varmeste – og Ingfrid er herlig direkte, nysgjerrig og skaper fort et rom for tillit og tilbakemeldinger. Det er når man går utenfor komfortsonen, læringen skjer og mestringsfølelsen blomstrer!

Synnøve H. Høivik, HR og bedriftsutvikling

Tydelig og engasjert

Ingfrid er en meget kunnskapsrik kursholder og konsulent med lang og tung ledererfaring fra næringslivet. Hun er opptatt av menneskene og nysgjerrigheten rundt mennesker i faget ledelse. Hun er tydelig, engasjerende og flink til å dele historier som gjør at det er lett å følge med og gå ut med lærdom fra hennes lederkurs. Jeg deltok på et av hennes lederkurs om framtidsledelse og kan absolutt anbefale henne til ledere i næringslivet!

Mirza Mujic, Mujic Consulting

Digitalisering og synlighet på nett

Kunnskap og forståelse

Jeg kan på det varmeste anbefale Ingfrid Landsnes og Organisasjonsrådgiveren som en profesjonell og samtidig varm om menneskelig veileder. Jeg trengte hjelp til å få min bedrift, Coxja, synlig i sosiale medier og på nett generelt. Og det fikk jeg GOD hjelp til. Jeg fikk klar og tydelig veiledning på å ha fokus på hvem jeg er i min bedrift og hva som bør være fokus. Det er ikke lett å finne ut av hva kundene der ute vil ha! Hva innholdet skulle være, fikk jeg god veiledning på, fikk oppgaver mellom avtalene og fikk god, konstruktiv tilbakemelding.

Jeg lærte alt fra å sette opp bedriftssider på Facebook, Linkedin og Instagram til å forstå hvordan algoritmer fungerer. Viktige detaljer man ikke tenker på, kunne Ingfrid hjelpe med. Ingfrid er tålmodig, forklarer på en måte som er veldig forståelig og har stor kunnskap på feltet! Jeg har hatt vekst og fremgang etter samarbeidet med Organisasjonsrådgiveren. Anbefales

Elisabeth Hellerdal, Gründer Coxja

Gjør arbeidsdagen lettere

Ingfrid bistår meg med alt det tekniske som webinar, plattformer og nettkurs/nettsider. En rådgivnings-avtale med Ingfrid har bidratt til en mer effektiv arbeidsdag for meg fordi jeg kan bruke mest tid på det jeg er best til. Ingfrid er en rådgiver som rett og slett har gjort min arbeidsdag mer oversiktlig og effektiv og på den måten mye lettere.

Elise Landa, Digital rådgiver og foredragsholder

Rådgivning og coaching

Ledelse

Ingfrid er en strålende kollega og leder! Hun har en bred forståelse for teamutvikling og ledelse. Hun har gode gjennomtenkte prosesser for å utvikle og oppnå endringer i team. Det hun gjennomførte innenfor området i tiden vi jobbet sammen viste tydelig igjen og teamet hun ledet utviklet seg mye. Prosessene og arbeidet hun leverer er forankret i god og lang erfaring. Hun har også gode verktøy for å bistå ledere og utvikle ledere videre.

Unn Elin Kleppa, HR Kverneland Group

Rådgiver – Sparringspartner

Jeg har benyttet meg av Ingfrid som mentor for å utvikle mitt lederskap.
Ingfrid har hjulpet meg å håndtere de ulike arenaene på en bedre måte og utviklet meg til en bedre leder.
Ingfrid hjelper med å reflektere over eget lederskap. Hun bidrar med relevante teorier og modeller som fungerer som verktøy. Ingfrid stiller de gode og relevante «hvorfor-spørsmål», og har på den måten utfordret meg til å tenke og kanskje viktigst å handle på en litt annen måte enn tidligere.

Edita Vejzovic, Leder fagstab – Attende AS

Organisasjonsutvikling

Involvering og kompetanse

Vi har hatt fornøyelsen av å jobbe sammen med Ingfrid i flere prosjekter. Ingfrid er en engasjert person med stor faglig tyngde om mennesker. Hun involverer seg sammen med oss og setter seg inn i aktuelle situasjonen hvor vi har vårt fokus. På den måten evner hun å få tilhørerne med i prosessen.

Vi er som bedrift opptatt å dra nytte og få effekt av de aktivitetene vi gjennomfører. Vår erfaring med Ingfrid har gitt oss forventet utbytte og derfor har vi engasjert henne i flere omganger.

Kjetil Gausel, CEO Alu Rehab Gruppen

Forståelse, kvalitet og punktlighet

“Ingfrid har en bred kompetanse innen HR feltet og bidrar sterkt på alle nivåer – fra å  initiere, etablere og implementere personalhåndbok til å bistå meg i ledertrening av mine mellomledere i selskapet. Ingfrid er ekstremt sterk i forståelse, kvalitet og punktlighet i leveransene, på et nivå jeg sjelden har opplevd. Hun er svært effektiv og samtidig en veldig omgjengelig og hyggelig person.” 

Paul Boxill – Administrerende direktør BATE

Utfordre og rettlede

“Vårt selskap har i den senere tid vært gjennom både en organisasjonsutvikling, og implementering av prosessbasert styringsverktøy. Begge prosesser er krevende for en organisasjon, og det var derfor avgjørende å kunne benytte kompetansen til Ingfrid Landsnes i dette. Basert på hennes erfaring og bakgrunn, var hun i stand til å bringe struktur, utfordre oss, men også komme med nødvendig rettledning for å drive prosessene videre til ferdigstillelse.”

Karrsten Gudmundset – Styreleder Kaefer

Fasilitator

“Jeg har ved flere anledninger de siste årene hatt gleden av å arbeide sammen med Ingfrid, både som kollega og som konsulent. Hun har hjulpet meg i vanskelige personalsaker, i lønnsforhandlinger og i andre forhandlingssituasjoner med fagforeninger og ansatte. Ingfrid var tungt involvert i utarbeidelsen av personalhåndboken vår og i forhandlingene med de ansatte om innholdet og implementeringen. Det har rett og slett vært moro å jobbe ved siden av en person som kan lover og regler på fingerspissene, og som evner å være en fasilitator under forhandlinger som evner å ta hensyn til alle parter. Og så er hun effektiv og tar tak i de viktige tingene med en gang, og leverer alltid som avtalt.”

Jarle Øygarden Administrerende direktør Origo Solution
Ta kontakt om du ønsker en prat om hva du og jeg kan få til sammen

Noen av kundene mine: