Foredrag

Endring – Digitalisering – Ledelse

I dag er digitalisering og endring tema i mange leder-  og styrerom.  Når vi vet at det er menneskene i organisasjonene som endrer seg, eller ikke…  kommer lederansvaret inn for fullt og en velykket digital transformasjon er avhengig av kunnskap om ledelse av mennesker.

Jeg har lang og bred erfaring som leder og organisasjonsrådgiver med fokus på å hjelpe ledere til å oppnå resultater sammen med menneskene de har med seg. Jeg vektlegger den utøvende delen av ledelse og hvordan du kan gjøre teori til praktiske prosesser i din hverdag.  Jeg har siden 2012 vært en aktiv blogger, jobbet med inbound marketing, bygget e-post lister, tatt i bruk Facebook Live, chatbots og webinar for å nå ut til kundene. Dette er erfaringer jeg tar med seg inn i mine foredrag om endring, digitalisering og ledelse. Alle foredrag kan skreddersys til ditt behov og kan utvides til kurs eller workshops.

På videoen snakker jeg om Generasjonsledelse

Fra Babyboomers til generasjon Z. I dag kan det være både tre og fire generasjoner i teamet ditt. Mennesker som ble født like etter 2. verdenskrig, sammen med generasjonen som aldri har levd ett liv uten Internett. Da gjelder det å finne de motivasjonsfaktorene som er felles, samtidig som vi må evne å forstå den tiden den enkelte kommer fra. Generasjonsledelse handler om å forstå menneskene vi leder sett i tiden vi lever i akkurat nå.

Ta kontakt

E-post: ingrid.landsnes@me.com

Mobil: : +47 952 45 649

Du finner meg også som endel av talerlisten, der kan lese mer og ta kontakt for kurs, foredrag og workshop.

Les mer på talerlisten

Takk til Mirza Mujic som stilte opp som Videofotograf på foredraget for JCI Norway.